Langsung ke konten utama

Daily Activity#2

Tuesday morning at 6:40 as I usually arrive on campus before oneline me and friends first go eat breakfast in the cafeteria behind the campus. After that we oneline in front of the kitchen. Before entering I turned on the gas and oven and friends prepare croissants. After that oneline absent and inspection tool after being in our kitchen oneline and hear the direction of the senior. After the distribution station completed yesterday, today we stand at each station. Today I have a duty to make the juice of a watermelon. We just prepare before hand materials and tools. 
   
After that we were to station friends to help someone at the omelette, part boil egg, sunny side up. After that I cut the potatoes into six sections continue to be fried and then stored in the machine mixing add the egg 3 grains of salt and rosemary. Then shape into a flat round last and sprinkle with bread and fried. That we created earlier is a potato cake. After that I returned to the station to make juice as much as twenty orders after all completed or close order we prepare for the preparation of general cleaning in the kitchen at 12:00 and finished at 12:50

Our finished cleaning the kitchen after a ten minute break and then we go in again to oneline english menu breakfash prepare for Wednesday. After preparation is complete materials and tools we start making and when finished my friend and help others to get it over and then we cleaning the kitchen while listening to music played by the chef. After cleaning the kitchen finished our break and oneline to return. Before returning home because not taking the meal we had planned to eat together at a tavern near the campus before returning home, respectively. That's my activities today, tomorrow I will continue another story.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Trainees gathering

Ini pertama kalinya saya mendapatkan ini di hotel, rasanya bisa ngumpul sesama anak training di semua departemen.  Gathering disini dimana hrd menjelaskan rules hotel yang harus di ikuti, karna bulan ini ada yang kedapatan melanggar jadi di ingatkan kembali Saya mau cerita sedikit, ini getring pertama jadi kami tentu malu malu apalagi pada saat perkenal diri behh itu juga pada saat kita ngumpul banyak yang ajak bicara tapi kita juga tidak tau karna mereka pake bahasa sunda, jadi ada teman dari medan pada saat sesi pertanyaan, mengeluhkan tentang banyak staff bahkan sesama anak training itu pake bahasa sunda.  Seru sih disini apalagi banyak cewek bandung yang cantik cantik jadi tidak perna bosan untuj datang ke hotel hahahaha sttt...

Terminologi

Baba ghanoush Baba ghanoush (bahasa Arab بابا غنوج bābā ghanūj) adalah hidangan favorit Levantine terong (terong) yang dihaluskan dan dicampur dengan berbagai bumbu. Seringkali terung dipanggang atau dipanggang di atas nyala api sebelum mengupas, sehingga ampasnya lembut dan memiliki rasa berasap. Baba ghanoush biasanya dimakan sebagai saus dengan roti pita, dan kadang-kadang ditambahkan ke hidangan lainnya. Biasanya berwarna coklat muda yang bersahaja. Di Ethiopia, hidangan ini umumnya dikenal sebagai blagadoush. Mutabbal Mirip dengan baba ghanoush adalah hidangan Levantine lain mutabbal (متبل lit. 'dibumbui'), yang juga termasuk tumbuk terong matang dan tahini, dan dicampur dengan garam, lada, minyak zaitun, dan biji anar. Mutabbal kadang-kadang dikatakan sebagai versi spanyol dari baba ghanoush. Kyopolou Bulgaria Di Turki, meze serupa disebut patlıcan salatası ("terung salad"). Ini dibuat dengan terung tumbuk, minyak zaitun, jus lemon dan bawang putih; kada

Utensil 8

Piping tube: Spuit yang terbuat dari steinless digunakan untuk menghias tart. Besi/stainless steel dan plastik Danish pastry cutter: Serupa dengan pastry cutter tetapi berjumlah banyak sehingga dapat digunakan untuk memotong adonan dalam jumlah banyak sekaligus dapat dilebarkan sesuai kebutuhan Stainless steel Pastry bag : Plastik atau kain yang berbentuk segi tiga. Plastik